About

Hee! Welkom op mijn blog!

Mijn naam is Judith Terpstra. Ik ben een 17 jarige modestudent en ben geïnteresseerd in alles wat met mode/fashion te maken heeft. Naast school en stage houd ik mij graag bezig met uren lang op Pinterest zitten, kijken naar de nieuwste fashion trends en met zelf ontwerpen. Verder houd ik van sporten, creatief bezig zijn, schrijven en foto’s maken. Oh, en tijdens al deze bezigheden staat mijn spotify aan op Deep House playlists, waar ik weg van ben!

Waarom ben ik een blog begonnen? Ik houd al een lange tijd een dagboek bij waarin ik natuurlijk schijf over mijn leven, maar ook mijn ideeën in opschrijf. Doordat ik dit schijven zo leuk ben gaan vinden, ben ik dit blog begonnen. Ik post hier berichten over alles waar ik enthousiast van word en hoop jullie ook enthousiast te maken! Hier vind je voornamelijk berichten over fashiontrends, outfits en mijn leven als fashionstudent ;p

Ben je ook zo’n fashiongek? En ben je benieuwd naar mijn stijl? Houd trendofthemoment dan in de gaten;)

x Judith

Instagram –judith_terpstra

 

Foto 2 outfit

3 gedachtes over “About

  1. Super leuk ❤️ En ja ik ook helemaal gek van Fashion best herkenbaar uren lang op pinterest de nieuwste fashion trends bekijken heerlijk dan vliegt de tijd voorbij 😜 . Op welke school studeer jij eigelijk mode ?

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s