Fashion trends | spring/summer 2017

Heehee,

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog in 2017! Een nieuw jaar, nieuwe kansen en natuurlijk.. nieuwe fashion trends! Daarom heb ik vandaag 5 spring/summer trends die we in 2017 veel gaan zien.

06d9afc31a546c17c9e561ba088585c9

1 | Transparante stoffen

Al een tijdje zien we op de catwalk veel transparante kledingstukken verschijnen. Meestal zijn dit shirts en tops van een lichte doorkijkstof waar je dan bijvoorbeeld een bralette of een mooie bh onder kan dragen. En voor de iets voorzichtigere mensen een mooi hempje;) Dit voorjaar en deze zomer mogen we helemaal losgaan met mooie lichte en soepele transparante kledingstukken. Deze kunnen natuurlijk ook over andere kledingstukken heen gedragen worden.

f7aa0b21cbba66d917d4185abff6b403

2| Veel aandacht op de nek

De  choker is waarschijnlijk bij de meeste van jullie bekend. We hebben ze gezien en gedragen in alle soorten en maten. Ook ik maak me schuldig aan het dragen van verschillende soorten bandjes om mijn nek. De choker mag je natuurlijk nog steeds dragen en je mag zelfs nog een stapje verder gaan. op de catwalk zien we dat er aandacht word besteed aan het versieren van de nek. Het lijkt zelfs, hoe breder en unieker, hoe beter!

3886003001_2_2_1

3| De bralette!

Jaa, dit vind ik geweldig! De bralette is een soort bh en een soort topje. Het zit er eigenlijk een beetje tussenin. Helemaal een topje kun je het niet noemen, maar toch wordt hij veel gedragen als bovenkleding in de zomermaanden op bijvoorbeeld festivals. Meestal is de bralette versierd met kant aan de randen of is zelfs helemaal van kant. Ook in 2017 kunnen we de bralette zo vaak dragen als we willen! Ik ben persoonlijk groot fan! Maar als jij een grote cupmaat hebt, dan vind je de bralette waarschijnlijk wat minder, aangezien er meestal geen beugel in zit en de steun dan ook ver te zoeken is.

d27b6998194b079fce27221b84be6394

4| De driekwartbroek.. uhh?

Hmm.. bij het woord driekwartbroek pak jij (net als ik) misschien liever een teiltje, maar als ik nou cropped jeans/pants zeg? De afgeknipte hoogwater (spijker)broeken zijn een ding, daar kun je niet omheen. Toch is er ook vernieuwing, want ook in de flared jeans wordt in 2017 de schaar gezet. Hoogwater flared jeans is de aankomende trend. Iets voor jou?

5| Kleuren voor dit voorjaar

Oudroze en ijsblauw zijn twee van de kleuren die we veel gaan zien in de lente en de zomer. Samen met andere lila- en blauwtinten. Ik vind deze kleuren persoonlijk super en kijk er naar uit om deze kleuren de hele zomer door te dragen!

Ik hoop dat je het leuk vond om deze blog te lezen en hopelijk tot de volgende keer!

x judith

Foto’s | Pinterest, Stradivarius

7 gedachtes over “Fashion trends | spring/summer 2017

  1. Leuk artikel! Ik vind transparante stoffen er soms echt super cool uitzien! Ik denk dat vooral gedragen wordt in Amerika, in België zie ik er niet zoveel mensen mee rondlopen. Ons klimaat is daarvoor ook wat lastiger, bv een soort transparante trui is te koud voor in de vroege lente, maar dan misschien weer te warm in de zomer. Haha!

    Geliked door 1 persoon

    1. Lief van je! Ja dat denk ik ook! Ik zie in Nederland inderdaad maar een paar mensen die deze kleding dragen en in Amerika zal dit waarschijnlijk meer zijn. Misschien dat we in de zomer een dun shirtje van een transparante stof aankunnen!? Ik vind het super gaaf staan;)
      x judith

      Like

Plaats een reactie